Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gasly aast op revanche in Bahrein

Pierre Gasly kende een valse start van het Formule 1-seizoen in Australië. De Fransman finishte als elfde, maar aast op een goede resultaat in Bahrein.

Vorig seizoen verraste Gasly met een vierde plaats in Bahrein vriend en vijand. In 2019 zou hij direct tekenen voor een herhaling van dit resultaat. "Bahrein is een van mijn favoriete races. Ik wist er het beste resultaat uit mijn Formule 1-carrière tot dusver te behalen, met een vierde positie vorig jaar. Het is een plaats die me veel positieve energie bezorgt."

"De zesde kwalificatieplaats, die uiteindelijk een vijfde startplaats werd, is ook mijn beste kwalificatieresultaat tot op heden." Na een lastig weekend in Australië, en twee crashes tijdens de wintertests, beseft Gasly dat hij in Bahrein een goed resultaat nodig heeft. De Fransman in gedreven om zijn sterke optreden van 2018 een vervolg te geven. "Ik kijk ernaar uit om er terug te keren, deze keer met Red Bull, zeker na een lastig weekend in Melbourne. Daar konden we zien dat onze auto competitief is en ik hou van het circuit in Bahrein en kan niet wachten om terug in de auto te stappen."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'