© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Ben niet bang voor Max Verstappen"

28 aug. 2018 12:35 Ruud Dimmers 1 reacties
Pierre Gasly is niet bang om het onderspit te delven ten opzichte van Max Verstappen. De jonge Fransman maakt in 2019 de overstap naar Red Bull.

"Voor mij is het een droom die werkelijkheid wordt om voor Red Bull te racen. Dit was altijd mijn doel sinds ik in 2013 opgenomen werd in het Red Bull-programma. Ik had alleen nooit verwacht dat het zo snel zou gaan", laat Gasly aan Sky Sports weten.

Gasly veroverde in 2016 de GP2-titel en werd vorig seizoen tweede in het Super Formula-kampioenschap. Eind 2017 maakte de talentvolle Fransman zijn F1-debuut voor Toro Rosso en na slechts één compleet seizoen stapt hij al in bij Red Bull.

Bang om het onderspit te delven ten opzichte van Verstappen is hij niet, ondanks het feit dat Gasly minder ervaring heeft: "Max heeft talent en is een persoonlijkheid. Red Bull ondersteunt hem met alles wat het team in huis heeft. Het wordt mijn eerste seizoen bij een topteam en ik moet proberen het maximale uit het materiaal te halen en Max zo goed mogelijk onder druk te zetten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen