Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Pierre Gasly

Gasly geïrriteerd: "Wil niet praten over deze bullshit geruchten"

Pierre Gasly wil weinig aandacht besteden aan de geruchten dat er aan zijn stoelpoten bij Red Bull wordt gezaagd. Na een moeizame seizoensstart staat de Fransman onder druk.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Content Pool

In de afgelopen weken ontstonden de meest wilde geruchten omtrent de toekomst van Pierre Gasly bij Red Bull. Nu de Fransman niet in de buurt kan komen van Max Verstappen zijn diverse media erbij om volop te speculeren over een opvolger. Teamadviseur Helmut Marko liet eerder al optekenen dat verhalen over vervanging van Gasly door Nico Hulkenberg totale onzin zijn.

In Canada reageerde Gasly zelf voor het eerst op de geruchten. "Helmut Marko belde me op om de situatie toe te lichten. Zelf wil ik geen tijd besteden aan dit soort bullshit", reageerde de Fransman geïrriteerd. "Ik concentreer me liever op het racen, mijn familie en vrienden en niet op riooljournalistiek. Helmut heeft me het hele seizoen al veel gesteund en hij weet alles wat er speelt binnen het team."

Gasly is tevreden met de progressie die hij boekt en volgens de teamgenoot van Verstappen blijkt dat ook uit zijn recente optreden. "Ik finish niet voor niets binnen tien seconden van de top vier in Monaco, nadat ik als achtste gestart was. Maar het klopt dat ik nog niet het volledige potentieel van de auto weet te benutten. Ik zal niet tevreden zijn tot dat het geval is, maar zie iedere Grand Prix verbetering."

7 reacties