© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Ik moet Max Verstappen verslaan om de beste te worden"

02 okt. 2018 08:00 Wanda Bisschop 8 reacties
Na een jaartje Toro Rosso krijgt Pierre Gasly al zijn gedroomde overstap naar de hoofdmacht van Red Bull Racing. Aan hem de zware taak om Daniel Ricciardo te doen vergeten én om het op te nemen tegen niemand minder dan Max Verstappen. De Fransman blaakt in ieder geval van vertrouwen.

"Mijn ultieme doel is niet alleen om Max te verslaan, maar om de beste coureur in de Formule 1 te worden. Ik ben wat dat betreft zeer competitief," aldus Gasly tegenover De Telegraaf.

Verstappen mag dan in het voordeel zijn van meer ervaring bij Red Bull en inmiddels al een viervoudig GP-winnaar zijn, het schrikt Gasly in ieder geval niet af.

"Max heeft natuurlijk meer ervaring in de Formule 1, hij kent het team en de auto en is al meer gesetteld. Voor mij is het een nieuw avontuur dus misschien heb ik wat meer tijd nodig om me comfortabel te voelen."

Gasly weet in ieder geval wel al hoe het is om met de Honda-motor te rijden, maar weet ook dat er nog wel behoorlijk werk te verzetten valt.

"Het is goed om te zien dat Honda stappen voorwaarts maakt. Hopelijk gaat dat zo door zodat we het gat met Mercedes en Ferrari kunnen dichten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen