Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Pierre Gasly

Gasly op het matje geroepen voor incident met Verstappen

Pierre Gasly moet zich na afloop van de kwalificatie gaan verantwoorden bij de stewards. De Fransman kwam veel te laat zijn pitbox uit en reed Verstappen opzichtig in de weg.

Gasly Austin FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Pierre Gasly kende een uitstekende kwalificatie in Austin. De Fransman was tijdens de sprintrace nergens te bekennen, maar viel in Q1 en Q2 enorm op met zeer snelle rondetijden. In Q3 wist hij daar enigszins een vervolg aan te geven, met een knappe zevende plaats.

Toch krijgt die kwalificatie mogelijk nog een staartje. Gasly moet zich namelijk melden bij de wedstrijdleiding voor een unsafe release in de pitstraat. De Alpine-coureur reed veel te laat uit zijn pitbox en crashte bijna met Max Verstappen. De Nederlander moest hard op de rem en raakte bijna de muur. 

Bekijk hieronder het moment tussen Verstappen en Gasly!

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Verstappen zeer optimistisch ondanks mislopen pole: "Daar verloor ik veel tijd"