© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: 'Red Bull was sinds 2013 al het doel'

20 aug. 2018 21:55 Jan van der Burgt 0 reacties
Een verrassing mag het allang niet meer genoemd worden, maar dat maakt de blijdschap van Pierre Gasly dat hij voor Red Bull gaat rijden niet minder groot. Een droom komt uit voor de jonge Fransman.

"Dat ik in 2019 voor Aston Martin Red Bull Racing uit mag komen is een droom die uitkomt. Het was sinds mijn toetreding tot de Red Bull-familie in 2013 mijn doel om ooit voor dit topteam te mogen rijden", zo laat Pierre Gasly in een eerste reactie weten.

"De overstap naar Red Bull is de volgende stap in mijn ambitie om Grands Prix te winnen en mee te strijden om wereldtitels. Ik ben zeer competitief ingesteld, dus alles wat ik doe is erop gericht te kunnen strijden om de topposities."

Uitkomen voor Red Bull brengt de nodige verwachtingen met zich mee, zo weet ook Pierre Gasly, die er alles aan zal doen om zijn toekomstige teambazen niet teleur te stellen:

"Ik wil Dietrich Mateschitz, Christian Horner en Helmut Marko bedanken voor de kans die me geboden is en voor hun vertrouwen in mijn kunnen."

Voordat Gasly fulltime plaatsneemt in de Red Bull, wil hij in het restant van 2018 alles geven bij Toro Rosso, het team dat hij naar eigen zeggen veel dank verschuldigd is.

"Ik wil Toro Rosso bedanken voor het feit dat ze me in de Formule 1 hebben laten debuteren en voor hun steun en toewijding, waarvan ik weet dat ik daar ook voor de rest van het seizoen op kan rekenen. Ik zal er alles aan doen om er voor Toro Rosso een topseizoen van te maken", zo besluit de Red Bull-promovendus.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen