© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Stond in mijn ondergoed toen Marko belde"

21 aug. 2018 14:00 René Oudman 0 reacties
Dat hij een kanshebber was voor het opengevallen zitje bij Red Bull Racing wist Pierre Gasly, maar dat Helmut Marko zó snel zou bellen had hij niet verwacht. De 22-jarige Fransman, die vanaf volgend seizoen aan de zijde van Max Verstappen mag opereren, kreeg het telefoontje waar hij al jaren van droomde terwijl hij in zijn ondergoed rondliep.

"Toen het gesprek was afgelopen ben ik als een wilde door het huis gaan rennen", vertelt Gasly op de officiële site van Red Bull Racing. "Ik schreeuwde het goede nieuws naar mijn aanwezige vrienden en we zijn met zijn allen in het zwembad gesprongen", doet de Franse Toro Rosso-coureur het tafereel uit de doeken.

"Iedereen was zo ontzettend blij voor me, dit is natuurlijk iets waar ik al heel erg lang van droom. Toen ik werd opgenomen in het Red Bull-juniorprogramma (2013, red.) werd dit mijn doel, het worden van een volwaardig Red Bull- Formule 1-coureur. Ik kan amper beschrijven hoe blij ik was toen meneer Marko mij belde."

Gasly wordt de eerste Franse coureur van Red Bull Racing en de tiende sinds het energiedrankjesmerk haar intrede deed in de Formule 1.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen