© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly verklapt: "Toro Rosso geeft Hartley in GP Mexico nieuwe onderdelen"

26 okt. 2018 10:45 René Oudman 0 reacties
Het team van Toro Rosso was van zins om tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten enkele nieuwe onderdelen te gebruiken. Door het slechte weer kon men deze op vrijdag echter amper testen. In de Mexicaanse GP heeft de Italiaanse stal wederom een kans.

Aangezien Pierre Gasly de onderdelen in Austin mocht proberen, maar in samenspraak met het team ervan afzag om ze te gebruiken voor de kwalificatie, krijgt teammaat Brendon Hartley in Mexico de kans om de aeroüpdate te testen.

"In Austin zat het weer tegen, daarom konden we de updates pas in de derde vrije training uittesten", verklaart Gasly in de persconferentie voor de Grand Prix van Mexico. "We hadden meer data nodig om de onderdelen perfect te snappen en daarom kozen we ervoor om ze voor de kwalificatie van de wagen af te halen. Dit weekend gaan we het weer proberen", zegt de Fransman.

Ditmaal is het dus Hartley die nieuwe stukken krijgt. "Brendon heeft dit weekend de eer, aangezien we van elk onderdeel maar één exemplaar hebben", verklapt Gasly in het perszaaltje op het Autódromo Hermanos Rodríguez.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen