Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Dakar

Gebroeders Coronel met twee auto's aan de start in Dakar Rally 2023

Tim en Tom Coronel moesten hun Dakar Rally-avontuur in 2022 vroegtijdig staken, maar zijn van plan om in 2023 groots uit te pakken. De broers willen met hun Dakar-team de uitdaging aan gaan met een extra bolide.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Coronel

Tim en Tom Coronel moesten halverwege de Dakar Rally 2022 stoppen met het avontuur van dit jaar, maar de motivatie binnen het rally-team is er niet minder op geworden. De broers hebben de potentie van de Century-bolide gezien en willen in 2023 niet met een, maar met twee bolides de zwaarste rally van het jaar verrrijden.

De eerste etappes van 2022 gingen zeer goed voor de snelste tweeling van Nederland. Tim ziet veel potentie voor de komende jaren Dakar. "Als je weet wat er mogelijk is in de toekomst, 2 auto's of meer.. We weten dat we snel zijn. Het avontuur is er, de kennis is er: let's make it happen!"

Coronels in verschillende Dakar-bolides?

Tom vindt dat het team klaar is voor 2 bolides in 2023. "Het kan een klant zijn, of Tim gaat in een auto en Tom gaat in een auto", voorspelt hij. "Dit jaar zou ik ook gaan rijden, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Volgend jaar ga ik dus zeker rijden! Samen met Tim of in een andere auto."

RN365 Nieuwsdossier Dakar Rally 2022

Het autosportseizoen 2022 gaat traditioneel weer van start met de beroemde Dakar Rally. In de woestijn van Saoedi-Arabië vechten de coureurs het in onder andere auto's, op motoren en in de trucks onderling met elkaar uit.

0 reacties

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin