Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gebroeders Coronel onthullen Dakar-bolide 2019 in stijl

Tim en Tom Coronel hebben op hun thuisbasis in Huizen het nieuwe Dakar-monster voor 2019 gepresenteerd. Met 'The Beast Part 2', zoals de buggy liefkozend genoemd wordt, moeten de successen van vorig geëvenaard en het liefst verbeterd worden.

Nadat Tim en Tom Coronel jarenlang voor eigen kansen meededen aan de fameuze Dakar-rally, kozen de gebroeders ervoor om dit jaar (2018) voor het eerst sinds 2009 weer samen in de auto te stappen. De vruchtbare samenwerking - het olijke tweetal reed de rally uit - krijgt een vervolg in 2019.

The Beast Part 2 werd vanavond in Huizen in de aanwezigheid van Racingnews365 geheel in stijl aan het publiek getoond, begeleid met een terugblik op de rally van dit jaar en vooruitblik op die van 2019. Zoals je mag verwachten van de gebroeders Coronel werd de avond op ludieke ingevuld, mét Dakar-dresscode en Peruaanse hapjes. De doelstellingen zijn echter onverminderd ambitieus. Nadat de eeneiige formatie in 2018 de rally al wist uit te rijden, moet in 2019 de volgende stap gezet worden. De Coronels willen meer dan vorig jaar hun stempel drukken op de wagen, om uiteindelijk in 2020 de strijd aan te gaan met de grote jongens.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie