Gebroeders Coronel verliezen bijna twee uur in eerste etappe

06 jan. 2018 23:56 Rik Alkema 0 reacties
Tim en Tom Coronel zijn de Dakar Rally niet lekker begonnen. Het 'beest' van de gebroeders Coronel hield er na 15 kilometer al mee op, waardoor ze moesten sleutelen aan de wagen. Dat kostte aardig wat tijd, waardoor Tim en Tom nu al tegen een achterstand van bijna twee uur aankijken.

Technische problemen voor Tim en Tom Coronel

Op voorhand gingen Tim en Tom Coronel al niet voor de eindoverwinning, maar op een achterstand van bijna 2 uur na de eerste etappe hadden de gebroeders op voorhand niet gerekend.

Al na 15 kilometer moesten Tim en Tom de strijd tijdelijk staken, nadat hun 'beest' technische problemen had. Dat zorgde ervoor dat ze uiteindelijk op een achterstand van 1 uur en 49 minuten binnenkwamen.

Daarmee is de Dakar Rally niet heel goed begonnen voor Tim en Tom. De gebroeders hadden zich vast en zeker meer voorgesteld van de eerste dag, maar gelukkig zijn er nog dertien etappes te gaan.

Exclusief: Tijdens de Dakar Rally kunnen racefans hun vragen stellen aan Tim en Tom via Racingnews365. Dagelijks beantwoorden zij vragen van de bezoekers van Racingnews365. Houdt onze site en Facebookpagina in de gaten en stel je vragen aan Tim en Tom. De vraag van de dag wordt bovendien beloond met een leuke prijs.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen