Geen ontwikkelingen rond Stroll: "Ik doe gewoon mijn ding"

06 sep. 2018 17:00 René Oudman 0 reacties
Wanneer gaat Lance Stroll naar Force India? Het is duidelijk dat de jonge Canadees in de nabije toekomst in het roze gehuld zal gaan, maar of dat al in 2018 of pas in 2019 het geval is, weet vooralsnog niemand. De 19-jarige Stroll rijdt momenteel voor Williams, maar zijn vader heeft kortgeleden Force India overgenomen.

Stroll, die in de Grand Prix van Italië zijn tweede puntenfinish van 2018 liet noteren door als tiende over de meet te komen en na de diskwalificatie van Romain Grosjean te promoveren naar P9, meent zich vooraslnog te focussen op zijn werkzaamheden voor Williams.

Herhaaldelijk sprak Stroll woorden waarin hij benadrukte de Williams-kleuren te dragen tot een overstap daar zou zijn. Teambazin Claire Williams sprak in Monza de gedachte uit dat een transfer weleens kan duren tot na de Grand Prix van Singapore. Vooralsnog is het rustig rondom Stroll en dus lijken die woorden weleens uit te kunnen komen.

"Ik doe gewoon mijn ding", zegt Stroll, die voor de wedstrijd op het Marina Bay Street Circuit volgens huidige teambazin Williams dus in het blauw-wit aan de start lijkt te verschijnen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen