Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Geplaagd Mercedes begint met extra ongemak aan GP Mexico

Mercedes nam een grote update mee naar de Verenigde Staten. George Russell crashte echter in de kwalificatie, waardoor de Zilverpijlen met een handicap aan de Grand Prix van Mexico beginnen. Er zijn namelijk niet genoeg reserveonderdelen.

Russell qualifying Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes wordt de afgelopen tijd geplaagd door tegenslagen. Het team uit Brackley verloor na een sterke periode de aansluiting met Red Bull, McLaren en Ferrari en kende een dramatisch weekend in de Verenigde Staten. Een grote update bracht nog niet de gewenste resultaten, terwijl George Russell en Lewis Hamilton allebei van de baan vlogen. Russell crashte in de kwalificatie, waarna Hamilton vroeg in de race spinde en vast kwam te staan in de grindbak.

De crash van Russell heeft wel grote gevolgen voor Mercedes. Er zijn niet genoeg reserveonderdelen van de recente update, waardoor Russell terug moet switchen naar de 'oude specificatie' van de vloer. Dat gebeurde ook al tijdens de race in Austin. Teambaas Toto Wolff zei daar het volgende over tegenover onder meer RacingNews365. "We missen de vloer. Die moet terug naar Groot-Brittannië en wordt gerepareerd voor Brazilië. We rijden dus met de andere specificatie."

Hamilton kan wél beschikken over de gehele update, maar Wolff wist niet zeker of de zevenvoudig wereldkampioen daar oren naar had. "Voor Lewis zouden we normaal gesproken alle onderdelen hebben, maar ik weet niet 100% zeker of hij het wil. We moeten onze aanpak voor het weekend gaan bepalen." Het is in ieder geval wel duidelijk dat Russell met een extra hindernis aan het Grand Prix-weekend gaat beginnen.

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton: "Daarom is Verstappen er zo lang steeds mee weggekomen"