© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Gesprekken Sirotkin en Williams in afrondende fase

05 jan. 2018 19:11 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van Williams voert momenteel afrondende gesprekken met het management van Sergey Sirotkin. De jonge Rus lijkt daarmee nagenoeg verzekerd van het laatste vrije F1-stoeltje voor 2018.

Presentatie Sirotkin kan nog even op zich laten wachten

Eerder vandaag doken er in de Poolse media geruchten op dat Sirotkin moeite had om zijn sponsorbudget rond te krijgen. Reden daarvoor zouden financiële problemen voor de SMP-bank zijn. De betrouwbaarheid van dat verhaal valt in twijfel te trekken.

De BBC meldt dat Robert Kubica definitief naast de boot valt. Williams is bezig met het afronden van de laatste restpunten in het contract van Sirtokin. De 22-jarige Rus maakt dan in maart 2018 zijn Formule 1 debuut tijdens de GP van Australië.

De presentatie van Sirtokin wordt niet verwacht in de komende tien dagen. Beide partijen zouden de tijd nemen om de deal af te ronden.

Met een line-up van Stroll en Sirotkin beschikt Williams over een zeer onervaren rijdersduo. Stroll maakte in 2017 zijn F1-debuut en reed 20 races. Alleen Toro Rosso beschikt over minder ervaring met Gasly en Hartley. Beide coureurs hebben pas enkele GP's verreden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen