Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Getergde Verstappen krijgt volop concurrentie in Imola

Met de Grand Prix van Emilia-Romagna (Imola) staat alweer race nummer zeven op het programma van dit Formule 1-seizoen. Max Verstappen werd voor het eerst in lange tijd op de baan verslagen tijdens de GP van Miami, kan hij in Imola sportief revanche nemen?

Verstappen Norris Bahrain
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De race in Imola is de eerste Europese Grand Prix van het seizoen en dat betekent dat veel teams updates zullen gaan meenemen. Wat gaat dit betekenen voor de krachtsverhoudingen? In 2026 gaat Red Bull in zee met Ford voor de ontwikkeling van de motor. Volgens het Amerikaanse merk loopt dit op rolletjes, in tegenstelling tot de geruchten die naar buiten komen.

Dit en nog veel en veel meer in deze gloednieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365, natuurlijk met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training