Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Geveilde helm Hulkenberg levert zeer hoog bedrag op voor goede doel

Nico Hulkenberg kwam tijdens de Grand Prix van Nederland in actie met een speciale helm en die werd na afloop van de race geveild. Inmiddels is bekend wat de helm heeft opgeleverd, namelijk 70.500 euro. De opbrengst gaat naar stichting Lymph&Co.

Whats App Image 2024 08 26 at 18 41 45
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Hasan Bratic, HB Press Agency

Nico Hulkenberg zal misschien niet geheel tevreden zijn geweest met zijn resultaat in de GP van Nederland (P11), maar zal dat ongetwijfeld wel blij zijn geweest met het bedrag dat zijn helm heeft opgeleverd tijdens een unieke actie voor het goede doel. De helm, die nog geen uur voor de veiling was gedragen door Hulkenberg tijdens de Dutch GP, werd namelijk voor 70.500 euro geveild. De hoogst biedende persoon kon de gesigneerde helm gelijk mee naar huis nemen.

Daarnaast werden ook de raceschoenen van Hulkenberg en de nummer 1 Dutch Grand Prix-trofee, aangeboden door Royal Delft, geveild. De opbrengst gaat naar stichting Lymph&Co, die zowel Hulkenberg als Royal Delft dankt voor de geweldige bijdrage.

De stichting richt zich op de strijd tegen lymfeklierkanker. Het geld dat de stichting ophaalt, gaat direct naar wetenschappelijk onderzoek om betere en effectievere behandelingen te creëren voor patiënten die lymfeklierkanker hebben. Hulkenberg werkte voor de actie samen met Prins Bernhard en de directeur van de Dutch GP, Robert van Overdijk.

Lymph&Co vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en financiert grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar betere en effectievere behandelingsmogelijkheden. Bernhard van Oranje overleefde zelf lymfeklierkanker en is de oprichter van de Lymph&Co en voorzitter van de foundation.

			© Hasan Bratic
	© Hasan Bratic

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na wisselende tweede training Verstappen in Bakoe