Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Gewiekst Haas steekt de draak met nieuwe auto van rivaal Williams

Haas heeft ludiek op de nieuwe livery van Williams gereageerd. Want waarom staat de naam van Haas-teambaas Ayao Komatsu op de zijkant van de Williams FW46?

RP 2024 Launch 2 Original
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams F1

Williams presenteerde op 5 februari de nieuwe livery voor 2024 en maakte ook meteen bekend dat Komatsu de nieuwe sponsor van het team is. Komatsu is een Japanse producent van bouwmachines. In de jaren '80 en '90 was het bedrijf ook al sponsor van Williams en nu slaan de twee partijen dus opnieuw de handen ineen.

Het komt Williams op een grappige reactie van Haas te staan, want zij stelden begin dit jaar Ayao Komatsu als nieuwe teambaas aan. Dezelfde naam, dus...

Haas kan het niet laten om via X te reageren en de lollige vraag te stellen waarom de naam van de teambaas op de sidepod van de Williams staat. Gaat deze samenloop van omstandigheden vaker tot hilarische taferelen leiden in 2024?

Bekijk de post hieronder!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na rommelige derde training in Imola