Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

GP Nederland stelt tickethouders gerust: "Kaarten blijven geldig"

De organisatie van de Grand Prix van Nederland heeft gereageerd op het uitstellen van de race die oorspronkelijk voor begin mei gepland stond. Alle kaartjes blijven geldig voor een nieuwe datum.

Verstappen Zandvoort opening
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vandaag werd duidelijk dat ook de Grands Prix van Nederland en Spanje uitgesteld zouden worden vanwege het coronavirus, terwijl de Grote Prijs van Monaco zelfs volledig geschrapt wordt, aangezien men in het prinsdom geen kans ziet de race op andere tijdstip dan in mei te verrijden.

In een statement laat de organisatie van de Dutch GP weten dat de kaarten in ieder geval geldig blijven en dat iedereen met een ticket verzekerd is van toegang op een nader te bepalen tijdstip: "De FIA en de FOM geven aan de tijd te nemen om alternatieve data voor elke Grand Prix later in het jaar te bestuderen. The Dutch Grand Prix ondersteunt beide partijen hierin door voor hen de situatie en het sentiment in Nederland dagelijks te monitoren", zo schrijft men.

Mochten tickethouders op een nieuwe datum verhinderd zijn dan krijgen ze conform de voorwaarden hun geld terug voor het geannuleerde ticket. Meer informatie zal volgen op het moment dat er vanuit de FIA en de FOM meer duidelijkheid komt over een eventuele datum.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?