Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

GP van Bahrein belooft spektakelstuk te worden voor de fans

Het F1-seizoen gaat bijna van start en jij kunt erbij zijn. Na een lange winter is het bijna zover, Max Verstappen, Lewis Hamilton en Charles Leclerc komen eindelijk weer in actie. De openingsrace in Bahrein belooft zowel op als naast het circuit een spektakel op te leveren met verschillende grote artiesten die zullen optreden. Jij hebt nog altijd de kans om daarbij aanwezig te zijn!

In 2022 schreef Charles Leclerc de Grand Prix van Bahrein op zijn naam nadat hij enkele stevige en prachtige duels uitvocht met wereldkampioen Max Verstappen. Ook dit jaar zullen Ferrari en Red Bull de strijd met elkaar aangaan op het prachtige circuit, terwijl Mercedes hoopt dat ook Lewis Hamilton en George Russell zullen meestrijden om de eerste overwinning van het seizoen. Dat spektakel wil jij natuurlijk van dichtbij meemaken en via deze link kun je de tickets voor de eerste F1-race van het jaar scoren.

Zon, zee, muziek en Formule 1

Net als van de Formule 1 kun ook jij genieten van enkele zonnige dagen in Bahrein. Er is van alles te doen in het mooie land. Zo kun je naast het bezoeken van de race even lekker aan het water gaan liggen, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om de cultuur van het land te ontdekken. De Grand Prix van Bahrein stelt daarnaast ook naast de baan niet teleur. Net als ieder jaar organiseert men ook dit jaar weer verschillende concerten tijdens het GP-weekend. Zo kun je onder andere genieten van optredens van Craig David en DJ Snake, die met een Grand Prix-ticket gratis te bezoeken zijn! Al met al is het dus de ideale plaats om de winter achter je te laten en samen met de F1-coureurs écht van start te gaan in 2023. De eerste krachtmeting belooft er eentje vol spektakel te worden en daar wil jij natuurlijk bij zijn. Wanneer je tickets koopt voor de Grand Prix, mag je daarnaast gratis de testdagen bezoeken. Deze vinden een week voor de eerste race van het seizoen plaats op het circuit van Bahrein. Ofwel, twee voor de prijs van één! Race dus snel naar de website en bestel nu je kaarten voor de eerste GP van 2023! En geniet naast het racen van de prachtige en open cultuur die Bahrein te bieden heeft.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"