Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

GP Vietnam stellig: "De race gaat gewoon door zoals gepland"

Na het afgelasten van de Grand Prix van China bleven er zorgen bestaan over het wel of niet door kunnen laten gaan van de eerste Vietnamese Grand Prix. De organisatoren van de race geven echter aan dat de race gewoon door zal gaan.

Vietnam circuit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © GP Vietnam

De betrokken partijen buitelen welhaast over elkaar heen om te roepen dat de situatie rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten wordt gehouden en dat het ieders prioriteit is om de veiligheid en de gezondheid van iedereen te garanderen.

Le Ngoc Chi, directeur van de Grand Prix van Vietnam, geeft echter te kennen dat de race gewoon door zal gaan zoals gepland: "De race zal op het geplande moment worden verreden", zo wordt ze geciteerd door het Franse persbureau AFP.

Chi krijgt bijval van het hoofd-toerisme van Hanoi, Tran Trung Hieu: "De Formule 1-race zal niet worden uitgesteld of geannuleerd. Het is een sportevenement en is als zodanig ontzettend belangrijk voor het toerisme in Hanoi en Vietnam als land. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om de race veilig te laten verlopen."

0 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto