Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

GP Vietnam stellig: "De race gaat gewoon door zoals gepland"

Na het afgelasten van de Grand Prix van China bleven er zorgen bestaan over het wel of niet door kunnen laten gaan van de eerste Vietnamese Grand Prix. De organisatoren van de race geven echter aan dat de race gewoon door zal gaan.

Vietnam circuit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © GP Vietnam

De betrokken partijen buitelen welhaast over elkaar heen om te roepen dat de situatie rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten wordt gehouden en dat het ieders prioriteit is om de veiligheid en de gezondheid van iedereen te garanderen.

Le Ngoc Chi, directeur van de Grand Prix van Vietnam, geeft echter te kennen dat de race gewoon door zal gaan zoals gepland: "De race zal op het geplande moment worden verreden", zo wordt ze geciteerd door het Franse persbureau AFP.

Chi krijgt bijval van het hoofd-toerisme van Hanoi, Tran Trung Hieu: "De Formule 1-race zal niet worden uitgesteld of geannuleerd. Het is een sportevenement en is als zodanig ontzettend belangrijk voor het toerisme in Hanoi en Vietnam als land. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om de race veilig te laten verlopen."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"