© Dutch Photo Agency

Nieuwsoverzicht

GP3-uitdaging voor Verschoor: "Blij dat ik mijn debuut mag maken"

22 aug. 2018 13:05 René Oudman 0 reacties
In dienst van MP Motorsport reikte Richard Verschoor in 2016 tot hoge hoogten. Het racetalent uit Benschop werd kampioen in zowel de Spaanse als de Russische variant van de Formule 4. De combinatie is vanaf vandaag weer bij elkaar: Verschoor maakt dit weekend op Spa-Francorchamps zijn GP3-debuut.

Verschoor, die normaliter zijn kunsten vertoont in de Formule Renault 2.0 Eurocup, laat in gesprek met Racingnews365 weten bijzonder in zijn nopjes te zijn met de MP-deal. "Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging, het wordt natuurlijk vooral leren", spreekt de 17-jarige. "Het is een heel ander kampioenschap, een andere auto met DRS, en een ander niveau qua coureurs."

Verschoor vervangt Dorian Boccolacci, die op zijn beurt de sprong naar de Formule 2 heeft mogen maken. "Voor deze kans moet ik de KNAF bedanken. VKV, Mr.Fill en Oliegraphics hebben me tevens bijgestaan. Ik ben blij dat ik op Spa mijn debuut mag maken en wie weet speelt het weer nog een beetje mee dit weekend!", besluit Verschoor strijdlustig.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen