© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Grand Prix van Singapore verlengt contract tot en met 2021

15 sep. 2017 13:40 Rik Alkema 0 reacties
Naast alle bekendmakingen rondom McLaren, Renault, Honda, Toro Rosso en Carlos Sainz is er ook nog positief nieuws voor alle fans van de Grand Prix van Singapore. De organisatie maakte vandaag bekend dat het contract met de Formule 1-eigenaar Liberty Media tot en met 2021 is verlengd.

GP Singapore nog vier jaar op de F1-kalender

De Grand Prix van Singapore staat sinds 2008 op de kalender en viert dit weekend haar 10e editie. Daar komen dus nog minimaal vier edities bij.

Formule 1-baas Chase Carey liet eerder weten nog geen overeenstemming bereikt te hebben met de organisatie van de Grand Prix, maar daar is inmiddels dus verandering in gekomen. De wens van Liberty Media was om Singapore op de kalender te houden, dus Carey is blij dat de Formule 1 de komende vier jaar terugkeert in de stadstaat.

"Deze race is een icoon op de kalender. We zijn daarom ook heel erg blij dat we de race voor minimaal vier jaar hebben kunnen behouden voor de Formule 1", laat Carey weten in een reactie.

Ook Singapore is heel blij dat de Grand Prix behouden blijft. Minister S. Israwan is zeer tevreden over de Grand Prix en is blij dat het land nog vier jaar kan genieten van het spektakelstuk.

"De Grand Prix van Singapore draagt bij aan een positief beeld van het land over de gehele wereld. Mensen van over de hele wereld kennen Singapore nu als een innovatief, duurzaam en levendige plaats", aldus Israwan. 

"Daarnaast heeft het de lokale mensen extra kansen gegeven en een enorme impuls gegeven aan de economie. Ik ben daarom blij dat de race nog vier jaar op de kalender staat."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen