Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Grand Prix van Vietnam ook op losse schroeven door coronavirus

In navolging van de Grand Prix van China worden ook de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in Vietnam nauwlettend in de gaten gehouden.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De Formule 1 Grand Prix van China staat op losse schroeven en ook in de omringende landen is men alert. Eén van die buurlanden is Vietnam, daar waar op 5 april de eerste Vietnamese GP moet worden verreden. Daar houdt de organisatie van de race het coronavirus nauwlettend in de gaten.

"We volgen de ontwikkelingen op de voet. Op dit moment verwachten we nog geen directe consequenties voor ons evenement in april, maar we zullen met de autoriteiten blijven samenwerken om van alles op de hoogte te blijven", zo wordt de organisatie geciteerd door Racefans.

Het aantal ontdekte gevallen van het coronavirus binnen Vietnamese landsgrenzen is nog te overzien, maar wat de situatie complexer maakt, is dat de organisatie verwacht dat vijftig procent van de toeschouwers van over de grens komt. Het is nog veel te voorbarig om om conclusies te trekken, maar mocht zowel de Grand Prix van China als de Grand Prix van Vietnam komen te vervallen, dan wordt er een gat van bijna anderhalve maand in de Formule 1-kalender geslagen.

12 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Nyck de Vries maakt officieel Formule 1-debuut in Barcelona