Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grand Prix-weerbericht Monaco: Ideaal raceweer

Racingnews365 presenteert in samenwerking met Weeronline het Grand Prix-weer voor de GP van Monaco. In het prinsendom belooft het een prachtig weekend te worden en kunnen de jet-set en de F1-fans genieten van uitstekend weer.

Donderdag en zaterdag worden twee droge en zonnige dagen in Monaco. Voor toeschouwers is het ideaal weer met weinig wind en een middagtemperatuur van circa 23 graden. Tijdens de race op zondag is het iets warmer en is er een kleine kans op een (onweers)bui. Het is de komende dagen behoorlijk zomers in grote delen van Europa. Dit geldt ook voor Zuid-Frankrijk en Noord-Italië. Landinwaarts (vooral in de Alpen) is dagelijks kans op fikse onweersbuien, maar aan de Côte d’Azur verlopen de dagen in het algemeen zonnig en droog. De wind waait overdag uit het zuidoosten of oosten en dat is in Monaco vanaf zee. Hierdoor is het zeker niet heet, maar met middagtemperaturen van 22-25 graden is het wel aangenaam warm.

De vrije trainingen en de kwalificatie verlopen zo goed als zeker droog. Zondagmiddag neemt de buiendreiging een beetje toe. De neerslagkans tijdens de race is op dit moment 15%. In onze verwachting van komende zaterdag zullen we hier zeker op terugkomen. Voor de Formule 1-fans en de jet-set is het prima toeven in Monte-Carlo. Een duik in een van de zwembaden op de luxueuze jachten behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"