© Getty images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Grand Prix-weerbericht Monaco: Ideaal raceweer

22 mei 2018 14:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Racingnews365 presenteert in samenwerking met Weeronline het Grand Prix-weer voor de GP van Monaco. In het prinsendom belooft het een prachtig weekend te worden en kunnen de jet-set en de F1-fans genieten van uitstekend weer.

Heerlijk weer in Monaco

Donderdag en zaterdag worden twee droge en zonnige dagen in Monaco. Voor toeschouwers is het ideaal weer met weinig wind en een middagtemperatuur van circa 23 graden. Tijdens de race op zondag is het iets warmer en is er een kleine kans op een (onweers)bui.

Het is de komende dagen behoorlijk zomers in grote delen van Europa. Dit geldt ook voor Zuid-Frankrijk en Noord-Italië. Landinwaarts (vooral in de Alpen) is dagelijks kans op fikse onweersbuien, maar aan de Côte d’Azur verlopen de dagen in het algemeen zonnig en droog.

De wind waait overdag uit het zuidoosten of oosten en dat is in Monaco vanaf zee. Hierdoor is het zeker niet heet, maar met middagtemperaturen van 22-25 graden is het wel aangenaam warm.  

De vrije trainingen en de kwalificatie verlopen zo goed als zeker droog. Zondagmiddag neemt de buiendreiging een beetje toe. De neerslagkans tijdens de race is op dit moment 15%. In onze verwachting van komende zaterdag zullen we hier zeker op terugkomen.

Voor de Formule 1-fans en de jet-set is het prima toeven in Monte-Carlo. Een duik in een van de zwembaden op de luxueuze jachten behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen