Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Valtteri Bottas

Grappende Bottas draait rollen om: "James, it's Valtteri"

Valtteri Bottas ontpopt zich sinds zijn vertrek bij Mercedes meer en meer tot de meest droogkomische coureur van het veld.

Bottas Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Williams-teambaas James Vowles heeft deze week een Instagram-account aangemaakt en dat heeft hij geweten. Hij wordt massaal welkom geheten, maar één welkomstbericht in het bijzonder springt er uit. Het is het bericht van Valtteri Bottas.

De reactie van Bottas onder het eerste de beste bericht van Vowles luidt als volgt: "James, it's Valtteri. Welcome to Instagram."

Het is natuurlijk een omgekeerde verwijzing naar de gevleugelde woorden die Bottas zelf zo vaak van strateeg Vowles te horen kreeg tijdens hun gezamenlijke tijd bij Mercedes. Als hij de woorden 'Valtteri, it's James' te horen kreeg, dan wist hij dat er heel waarschijnlijk een teamorder aan zat te komen.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Valtteri Bottas

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff