© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Grappende Ricciardo: "Makkelijk geld verdiend vandaag"

29 sep. 2018 17:25 Jan van der Burgt 0 reacties
Daniel Ricciardo heeft het gevoel dat hij vandaag geld heeft verdiend waar hij naar eigen zeggen geen recht op had. Zijn kwalificatie was van korte duur, omdat hij voor de race de nodige gridstraffen incasseert.

Na afloop van de kwalificatie meldde Daniel Ricciardo zich bij de camera's van Ziggo Sport, waar hij antwoord gaf op de vraag of we met zijn allen niet naar een vreemde kwalificatie hebben zitten kijken. In Q2 reden immers slechts tien coureurs een rondje. Daniel Ricciardo geeft lachend antwoord:

Ik krijg deze dag uitbetaald, maar ik heb niet echt het gevoel dat ik iets heb gedaan. Het voelt daarom een beetje alsof ik geld afpak van iemand anders."

"Wij willen als coureurs het liefste gewoon rijden en de fans willen ons ook in actie zien", vervolgt Ricciardo op meer serieuze toon. "Mogelijk dat ze in de toekomst hier iets op kunnen verzinnen. Als coureurs een straf krijgen dan stoppen ze bijna standaard met rijden na Q1. Misschien moeten ze de regels zo aanpassen dat je verplicht moet rijden tijdens de kwalificatie, tenzij je een echt probleem hebt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen