Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Gretige Verstappen neemt met minder geen genoegen

Daar is 'ie weer! De nieuwste F1-podcast van RacingNews365. Max Verstappen ging in België knallend de zomerstop in, zo zagen de mannen van de F1-podcast, Ruud Dimmers, Rudy van Buren en host Joris Mosterdijk.

Max Verstappen kende wederom een dominant weekend. Hij liet geen spaan heel van de concurrentie. Alles lijkt goed te gaan voor de Nederlander, het kan niet meer stuk. Waar houdt dit sprookje op? In de nieuwste RacingNews365 Formule 1-podcast blikken we terug op de nagenoeg perfecte GP van België van Verstappen.

Hij neemt in ieder geval geen genoegen met minder, zo wordt steeds duidelijker. Samen met zijn engineer discussieert hij wat af, maar het duo heeft het perfecte huwelijk, zo oordelen Ruud Dimmers en Rudy van Buren samen met host Joris Mosterdijk in de nieuwste podcast.

Maar er wordt nog veel meer besproken, van het incident tussen Hamilton en Perez tot de opmars van Oscar Piastri. Het passeert allemaal de revue in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, die hieronder in de player te beluisteren is.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP België 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola