Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gridstraf deert topfavoriet Verstappen volgens bookmakers niet in GP Italië

Max Verstappen is ondanks zijn gridstaf de topfavoriet voor de Formule 1 Grand Prix van Italië. Wel volgens de bookmakers, althans.

Max Verstappen mag dan zes plaatsen achter Charles Leclerc starten, in het lijstje der favorieten van onze vrienden van Unibet torent de Red Bull-coureur boven de Monegask uit. Verstappen is de favoriet. Zet je €10,- in op Verstappen en hij wint, dan krijg je daar €17,50 voor terug. Het verschil met Leclerc is dat je voor dat tientje dan €25,- terugkrijgt, puur omdat zijn kans op de zege kleiner wordt ingeschat, waardoor het gokje automatisch lucratiever wordt. Daarna zien we een kloof naar wat we als de eerste outsider mogen bestempelen: George Russell. Zet je tientje in op de Brit en je krijgt er €110,- voor terug als hij daadwerkelijk wint. Klik hier voor de beste F1 odds.

Het winnende team?

Zet je je geld liever in op het team waarvan jij denkt dat het gaat winnen, dan kan dat bij Unibet ook. Hier is Red Bull de favoriet, gevolgd door Ferrari. Zet je een tientje in op deze teams, dan krijg je daar respectievelijk €17,- en €24,- voor terug. Zoals in het odds-overzicht hieronder is te zien, wordt er een stuk minder verwacht van Mercedes, om over de teams uit het middenveld maar te zwijgen. Klik hier voor de beste F1 odds.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Wederom zien we Max Verstappen in dit lijstje bovenaan staan. Een tientje op de Nederlander levert €17,50 op als de Red Bull-coureur daadwerkelijk de snelste raceronde rijdt. In het geval van Charles Leclerc, de nummer twee op deze lijst, is dat €27,50, gevolgd door Carlos Sainz (€60,-) en Sergio Perez (€110,-). Klik hier voor de beste F1 odds. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi