© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gridstraf dreigt voor Max Verstappen bij Grand Prix van Rusland

17 sep. 2018 17:41 René Oudman 4 reacties
Het Singaporese Grand Prix-weekend werd door Red Bull Racing besloten met een prachtige podiumplaats voor Max Verstappen. De renstal wist dat er kansen lagen op het Marina Bay Street Circuit en de 20-jarige Nederlander profiteerde optimaal van de kracht van zijn wagen.

Voor de volgende Grand Prix, die van Rusland, worden geen wonderen verwacht. Red Bull-teambaas Christian Horner zei kort na afloop van de race in Singapore al 'een lastig weekend' tegemoet te gaan op het Sochi Autodrom.

"Daar zullen we waarschijnlijk weer achteraan moeten starten", ontglipten de Britse teambaas een paar interessante woorden. Horner probeerde het even later te bagatelliseren door te doen vermoeden dat hij denkt dat middenmoters wellicht iets sneller dan zijn team zullen zijn. "Maar het gaat sowieso niet eenvoudig worden in Rusland, we zullen daar een lastig weekend hebben."

Ook Daniel Ricciardo gaf al aan te verwachten terug te worden gezet op de startopstelling voor de Russische Grand Prix. "Daar hebben we toch weinig te winnen", meldde de Australiër, die in Singapore overigens op een ietwat teleurstellende zesde positie over de eindstreep kwam.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen