Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grosjean dichtbij 'mega'-deal met Mercedes

Het lijkt dan toch echt te gaan gebeuren: Romain Grosjean gaat in een Mercedes testen. In een Q&A legde de Fransman uit dichtbij een overeenkomst te zijn.

Romain Grosjean kende afgelopen jaar een abrupt einde aan zijn Formule 1-loopbaan. Hij crashte hard in Bahrein met zijn Haas en miste de laatste twee races van het seizoen. In 2021 gaat de Fransman IndyCar rijden bij Dale Coyne Racing, maar hij keert waarschijnlijk kortstondig terug in de Formule 1. In een Q&A, georganiseerd door de coureur zelf, zei de coureur dichtbij een deal met Mercedes te zijn. Hij antwoordde het volgende op de vraag of hij een aanbod van Toto Wolff heeft gehad om plaats te nemen in een Mercedes. "Ja. Ik heb met ze gebeld en we zetten nu de puntjes op de i. Ik denk dat het mega wordt", aldus Grosjean. Check hieronder het fragment.

1363454421380853763

I've gone back and clipped Romain answering the question regarding the @MercedesAMGF1 test. You can hear it straight from the man himself. pic.twitter.com/XL686QvALj — Junaid #JB17 (@JunaidSamodien_) February 21, 2021

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'