Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Grosjean en Ricciardo reageren luchtig op 'middelvingerincident'

Daniel Ricciardo en Romain Grosjean hadden het tijdens de tweede vrije training voor de GP van Abu Dhabi even met elkaar aan de stok. Het leverde de nodigde irritatie op bij Ricciardo, die dat duidelijk liet merken.

In zijn snelle run kwam Ricciardo vlak voor het einde van de ronde de langzaam rijdende Grosjean tegen. Die ging echter niet netjes aan de kant, waardoor Ricciardo zijn run moest afbreken. Daar was Ricciardo op z'n zachtst gezegd 'not amused' over. De Australiër sprak wat cynische teksten over de boordradio en stak het internationale gebaar voor 'klootzak' uit zijn cockpit.

Na afloop waren Ricciardo en Grosjean echter snel weer goede vrienden. Ricciardo reageerde op Twitter luchtig op het 'incident': 'Hey Romain. Het is niet wat het lijkt!' , twitterde Ricciardo met een foto van zijn middelvinger erbij. Daarop reageerde Grosjean met enig gevoel voor humor: 'Sorry man, het was donker. Ik zag je niet!'.

https://twitter.com/danielricciardo/status/934114882621984774

Hey @RGrosjean it's not what it looks like 😂 pic.twitter.com/nWCXtELg2t — Daniel Ricciardo (@danielricciardo) November 24, 2017

https://twitter.com/RGrosjean/status/934126000379715585

Sorry dude, it was dark out there, didn't see it 🤣 https://t.co/TAoAfGBF7L — Romain Grosjean (@RGrosjean) November 24, 2017

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi