© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Grosjean: "Het is een eer om voor Haas F1 uit te komen"

28 sep. 2018 09:42 Jan van der Burgt 0 reacties
Romain Grosjean mag net zoals teamgenoot Kevin Magnussen bij Haas F1 blijven in 2019. De Fransman is er trots op dat hij deel uitmaakt van een nog altijd jong en ambitieus project.

"Het is ontzettend indrukwekkend om te zien wat dit team in zo'n korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Ik ben er trots op dat ik er vanaf het allereerste begin deel van uit heb mogen maken", zo laat Romain Grosjean in een verklaring weten.

"Ik ben erg blij dat ik door mag gaan met Haas F1 en dat ik Haas Automation en partners mag blijven vertegenwoordigen. Gene Haas heeft iet prachtigs opgezet en ik denk dat het alleen nog maar mooier kan worden."

Voor Kevin Magnussen wordt 2019 het derde volledige jaar in dienst van Haas F1. Een ongekende luxe voor de voormalig F1-nomade: "Ik heb nooit in een betere situatie gezeten dan nu met Haas F1. Dit team bestaat uit louter racers en alle neuzen staan dezelfde kant op."

"We zijn open en eerlijk naar elkaar toe en Gene Haas heeft efficiëntie hoog in het vaandel staan. Samen met Guenther Steiner brengt hij dat in de praktijk, waardoor ze het beste uit het team halen. We geloven in elkaar en dat maakt dat we in korte tijd al zoveel hebben kunnen bereiken", zo besluit Magnussen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen