Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Grosjean op het hakblok: "Het gaat telkens mis met hem"

Ooit stond Romain Grosjean te boek als een groot talent, maar dat was in een ver verleden. De 32-jarige Fransman blinkt anno 2018 uit in onkunde - in de eerste tien Grands Prix van dit seizoen wist hij slechts één keer tot scoren te komen. Tot overmaat van ramp schrijft Grosjean vaker dan hem, en zijn teamleden lief is, een bolide af. Haas-baas Guenther Steiner is het zolangzamerhand zat.

“Ik zou het geen fouten willen noemen, het is een frustratie. Telkens hopen we dat het geluk aan zijn kant komt te staan, maar telkens gaat het mis", kijkt Steiner na afloop van de Britse Grand Prix - een wedstrijd die voor Grosjean eindigde in de grindbak, terug. "We zullen er mee om moeten gaan, maar dat is niet eenvoudig. Er moeten nu eenmaal punten worden gescoord. Ik spreek mijn steun uit voor Romain en dat zou ik als teambaas ook moeten doen, maar ik weet niet hoe lang het nog duurt.”

Na tien races heeft Haas, dat op een keurige vijfde plaats staat in het constructeurskampioenschap, een achterstand van negentien punten ten opzichte van Renault. Zonder alle akkefietjes van Grosjean, had de achterstand kleiner kunnen zijn. "We moeten het weggooien van punten nu een halt toeroepen. Dit is ongekend belangrijk. In de eerste seizoenshelft hebben we teveel mogelijkheden om te scoren, door onze vingers laten glippen. Dat is onacceptabel", besluit de Italiaan.

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"