© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Grosjean: 'Reken me niet af op mijn resultaten alleen'

16 jul. 2018 10:52 Jan van der Burgt 1 reacties
Romain Grosjean is bezig aan een zeer belabberd Formule 1-seizoen. De Fransman krijgt veel kritiek te verduren, maar wil niet enkel afgerekend worden op zijn resultaten.

Romain Grosjean houdt vertrouwen in zijn eigen kunnen

Romain Grosjean kwam enkel in de Grand Prix van Oostenrijk tot scoren. Voor de rest viel hij vooral op door crashes en andere onnodige fouten. Toch wil Grosjean zelf niet per se van een slecht seizoen spreken:

"Natuurlijk is het seizoen niet verlopen zoals ik had gehoopt, maar het zijn niet alleen de feitelijke cijfers die aangeven waar je staat in je ontwikkeling", aldus Grosjean in gesprek met Motorsport-Total.com.

"Als ik gedurende mijn carrière puur op mijn resultaten was beoordeeld, had ik allang mijn biezen moeten pakken. Ik ben blij dat mijn talenten en mijn karakter daar altijd in zijn meegewogen."

Grosjean is niet van plan zijn aanpak van een Grand Prix-weekend aan te passen in een poging het tij in zijn voordeel te keren: "Ik moet me gewoon blijven focussen op mijn taak en mijn best blijven doen. Het team staat bovendien achter mij en ik heb ook geen moment aan mijn eigen kunnen getwijfeld."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen