Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Romain Grosjean

Grosjean: "Tweede seizoenshelft voelt als een nieuwe, verse start"

Romain Grosjean staat te popelen om aankomend raceweekend weer in zijn Haas-bolide te kruipen. Het voelt naar zijn eigen zeggen als een nieuwe, verse start.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Romain Grosjean is dit seizoen regelmatig voor al de verkeerde redenen onderwerp van gesprek in de Formule 1-paddock. Het afgelopen anderhalve seizoen heeft de Haas-coureur veel fouten gemaakt en was hij regelmatig in de bandenstapel, omgekeerd in de pitstraat of al kibbelend met zijn teamgenoot terug te vinden.

De zomerstop kwam voor de Fransman op een uitgelezen moment. Te midden van alle geruchten rond zijn persoon heeft hij zich drie weken in alle rust terug kunnen trekken en zich op kunnen laden voor de tweede seizoenshelft. Het voelt volgens Grosjean een beetje als een nieuwe start, zo meent hij zelf.

"Het voelt na zo'n rustperiode van bijna een maand niet per se als een geheel nieuw seizoen, maar het voelt wel alsof ik in België een nieuwe, verse start kan maken. Het is altijd positief om te zien dat iedereen binnen het team goed is uitgerust, zodat we de komende negen races met z'n allen kunnen vlammen", aldus de Haas-coureur.

Het is nog maar de vraag of Grosjean na het huidige seizoen in de Formule 1 aanwezig is. Zijn positie staat al langer onder druk, en naar verluidt wordt Nico Hulkenberg in de komende dagen of weken bij Haas aangekondigd als vervanger voor de Fransman.

3 reacties

    Podcast Mercedes voelt de druk van Verstappen en Red Bull