Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Grosjean was niet blij met teamgenoot: "Magnussen was disrespectvol"

Romain Grosjean en Kevin Magnussen reden zichzelf tijdens de Spaanse Grand Prix in de wielen. Volgens de Fransman waren de acties van zijn teamgenoot, die hem naar buiten dreef, gevaarlijk. Desondanks koestert Grosjean geen wrok.

Kevin Magnussen Romain Grosjean Spanje zondag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Tot tweemaal toe raakten de beide Haas-bolides elkaar bijna in de eerste bochtencombinatie. Kevin Magnussen dreef teamgenoot Romain Grosjean daarbij buiten de baan. De Franse coureur was tijdens de race witheet, maar kan het incident inmiddels relativeren.

"Alles is weer in orde. We verloren drie posities en dat kan aan het einde van het jaar kostbaar zijn in het WK. Het was een situatie die voorkomen had kunnen worden, maar dit hoort bij het racen", aldus Grosjean in gesprek met onder meer RacingNews365.

"Ik was op die dag niet blij met Kevin en vond het disrespectvol. Ik verloor drie plaatsen nu, maar het team had ook twee auto's kunnen verliezen. Het was niet ideaal, maar onze relatie is okay. Kevin racet behoorlijk agressief, zelfs tegen zijn teamgenoot."

Inmiddels is alles weer koek en ei tussen de twee Haas-coureurs: "We hebben er een goed gesprek over gehad bij Guenther Steiner op kantoor. Alles ligt nu achter ons en ik kan nog prima door een deur met Kevin. We gooien onze relatie van tweeënhalf jaar ook niet weg door een incident."

Voorspel en win

Powered by

Gaspedaal.nl
Voorspelgame image met logo 1530

Wie wint de Grand Prix van Monaco 2019?

Speel mee en win een race-arrangement op Zandvoort t.w.v. € 435, aangeboden door Gaspedaal.nl

Speel mee

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1