Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule E

Grote Formule E-partner zet speciale winactie op voor de fans

Vrijdag zal het Formule E-seizoen van start gaan. In 2022 hoopt Nyck de Vries in zijn Mercedes-bolide zijn wereldtitel te verdedigen. Een van de hoofd-sponsoren van het Formule E-kampioenschap ziet graag nog meer fans naar de races toekomen en heeft daarom een speciale actie voor de fans opgezet.

Saudi Airlines heeft een speciale actie voor de Formule E-fans georganiseerd. In de zogenaamde 'Take Your Seat'-campagne krijgen de fans de kans om de circuits en steden waar Formule E-races worden verreden beter te leren kennen. De pagina die ze hebben opgezet biedt racefans nog meer exclusieve Formule E-content en daarnaast maak je kans om een exclusieve reis te winnen naar een van de Formule E-races in 2023.

Op de site kunnen fans ervaringen met elkaar delen, maar daarnaast ook op spectaculaire 3D-wijze de nieuwe wagens van dit Formule E-seizoen bekijken. Dat stemt Khaled Tash, marketing manager van de Saudi Group logischerwijs zeer tevreden. "Het achtste Formule E-seizoen is een nieuwe mijlpaal in onze langdurige samenwerking met de Formule E-organisatie. Nu de wereld langzamerhand weer open gaat, geeft deze nieuwe campagne de fans de kans om zowel fysiek als online betrokken te zijn bij de spannende races die zullen plaatsvinden."

"De Take Your Seat-campagne vormt tot nu toe onze grootste campagne tot nu toe in die onderdeel uitmaakt van onze samenwerking. Belangrijker dan dat geeft het fans de kans om nieuwe ervaringen op te doen, exclusieve toegang te krijgen en ze de kans te geven om herinneringen te creëren die ze voor altijd mee zullen nemen in hun leven."

Ook interessant:

Zo werkt de Formule E in 2022

Het is nog even wachten op de F1, maar de autosportfans worden al wel getrakteerd op actie bij de Formule E. In 2022 verandert er van alles in de elektrische sport. Na het zien van deze video ben jij weer helemaal op de hoogte!

Formule E-nieuws RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez