Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Haas F1 Team

Haas-baas juicht komst Zandvoort toe: "Geweldig circuit"

Sinds het succes van de Netflix-serie 'Drive To Survive' is Guenther Steiner een van de populairste teambazen van de Formule 1 geworden. De Italiaan met de Duits klinkende naam, die niet vies is van wat kleurrijk taalgebruik, liet zich ditmaal uit over de nieuwste toevoeging op de Formule 1-kalender.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Steiner (54) is naar eigen zeggen verheugd met het feit dat de Nederlandse Grand Prix volgend jaar terugkeert op de Formule 1-kalender. De teambaas van Haas denkt dat het Circuit Zandvoort allerminst misstaat op het programma van de koningsklasse.

"Ik ben slechts eenmaal op Zandvoort geweest", kijkt Steiner ten overstaande van onder meer RacingNews365 terug, "dat was lang geleden! Toch denk ik dat Zandvoort bij uitstek een geweldige plaats is om races te houden. De baan ligt dichtbij een aantal grote steden en ik ben ervan overtuigd dat de Nederlandse fans in groten getale op komen dagen. Bovendien is het altijd enerverend om naar nieuwe plaatsen te gaan."

"Natuurlijk is het Circuit Zandvoort officieel gezien niet nieuw voor de Formule 1, maar voor de overgrote meerderheid van de huidige paddock is dat het wel. Het is goed dat we onze hand reiken naar mensen die op plaatsen wonen waar ze anders nooit een Formule 1-race zouden kunnen bezoeken."

Waar de Grand Prix van Nederland terugkeert op de Formule 1-kalender, daar mag Vietnam in 2020 haar entree maken. In hoofdstad Hanoi wordt een stratencircuit aangelegd.

0 reacties

    Interview Deze Formule 1-dromen vielen in 2019 in duigen