Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Haas F1 Team

Haas-baas Steiner ziet de bui al hangen

Het Formule 1-team van Haas F1 kent een uiterst pover jaar en teambaas Guenther Steiner telt de races tot het einde van het seizoen af.

Guenther Steiner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Haas F1 behaalde in 2020 tot dusver één schamel WK-puntje, waarmee de Amerikaanse renstal de negende plaats bezet - alleen Williams, dat nul punten scoorde, staat er nog onder. De rest van het seizoen hoeven er geen wonderen te worden verwacht van Haas, zo maakt teambaas Guenter Steiner duidelijk. Upgrades komen er in 2020 niet en de VF20.

"Het is een zwaar jaar voor ons, maar we blijven ons best doen. Het doel is om in Rusland in Q2 te komen. Dat brengt ons dan in een positie waarin we, tijdens een race met een verrassend verloop, hopelijk wat punten kunnen scoren. Op dit moment lijkt het erop dat we alleen onder dat soort omstandigheden punten kunnen scoren", aldus een realistische Steiner.

Met nog acht races te gaan koestert Steiner weinig hoop dat er nog een wederopstanding komt van Haas. "Het wordt een moeilijk einde van het seizoen, net als dat het een moeilijk begin van het seizoen was. We hebben duidelijk een aantal tekortkomingen aan onze auto en hebben ook dit weekend geen upgrades meegenomen."

De Haas-teambaas probeert te zoeken naar positieve punten: "We vechten tenminste ieder weekend met Alfa en Williams en ik denk dat dit tijdens de rest van het seizoen zo zal blijven. Met wat geluk en ons eigen talent hoop ik dat we nog enkele punten kunnen scoren dit seizoen."

Forbidden

Weddenschappen Kevin Magnussen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

6 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023