© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Haas-baas voorspelt weinig goeds voor Duitse Grand Prix

17 jul. 2018 12:30 René Oudman 0 reacties
Het kan haast niet op voor het team van Haas, in het Formule 1-seizoen 2018. De Amerikaanse stal heeft na tien Grands Prix al meer punten gescoord dan dat ze vorig jaar in een geheel seizoen deden en bovendien bezet men de vijfde plaats in het constructeurskampioenschap. Teambaas Guenther Steiner maant echter tot rust: de aankomende Grand Prix, die van Duitsland, kan wel eens zeer moeizaam verlopen voor Haas.

"We maken ons enige zorgen omtrent de laatste sector op de Hockenheimring, die is erg langzaam", laat Steiner in zijn vooruitblik op de Duitse Grand Prix weten. "Hard werk is een vereiste en we zullen ons best doen. Snelle bochten liggen de wagen nu eenmaal beter en op langzamere circuits kwamen we niet echt mee. Laten we op vrijdag kijken wat we set-up technisch met de wagen kunnen doen, misschien vinden we hier en daar wel een paar tienden om alsnog competitief te zijn."

Haas nam tot dusver eenmaal deel aan de Duitse Grand Prix op de Hockenheimring, dat was in 2016. Romain Grosjean en zijn toenmalig teamgenoot Esteban Gutiérrez kwalificeerden zich als vijftiende en elfde, de Fransman en de Mexicaan kwamen respectievelijk als dertiende en elfde over de eindstreep.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen