Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Haas-baas ziet Magnussen als toekomstig F1-wereldkampioen

Voor Formule 1-coureurs uit de subtop is het steeds lastiger om door te stomen naar de topteams. Het verloop binnen de top drie teams is uiterst gering en velen azen op een unieke kans. Volgens Haas-teambaas Gunther Steiner is Kevin Magnussen een van de coureurs die een kans verdient bij een topteam.

Kevin Magnussen begint in Melbourne aan zijn derde seizoen voor het Amerikaanse Haas. Met name in de eerste seizoenshelft van 2018 liet hij zijn talent gelden. Teambaas Steiner gelooft dan ook nog altijd in een zeer mooie toekomst voor de Deen.

"Als hij hier nog twee fantastische seizoenen met ons kent, wie weet wat er dan in 2021 kan gebeuren", waarmee Steiner doelt op de grote reglementswijzigingen die gepland zijn. "Mogelijk dat hij zijn kans krijgt bij een topteam en als hij die kans krijgt dan zijn wij de eerste om hem daarin te steunen." "We hebben altijd geloofd in Kevin en zouden enorm trots zijn mocht hij op een dag wereldkampioen worden. Of beter nog, dat hij ons met de nieuwe reglementen onze eerste zege geeft", laat Steiner in BT optekenen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"