Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Haas F1 Team

'Haas F1 grijpt terug naar oude kleurstelling na Rich Energy-debacle'

Het zwart-goud van afgelopen seizoen is verleden tijd, de Haas F1-bolide van komend seizoen is 'gewoon' weer grijs-zwart-rood. Daarmee zet de Amerikaanse formatie een dikke streep onder het hoofdstuk Rich Energy.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Afgelopen jaar presenteerde Haas F1 een volledig zwarte auto met gouden accenten. De nieuwe kleurstelling werd ingegeven door het aantrekken van het hoofdsponsor Rich Energy, de energiedrankjesfabrikant die met evenveel bombarie de Formule 1 weer verliet als waarmee het binnenkwam.

Halverwege het seizoen prijkte de sponsor al niet meer op de bolide, maar de zwart-gouden livery werd behouden. Auto Motor und Sport weet echter te melden dat Haas F1 zonder Rich Energy in 2020 gewoon weer teruggrijpt naar de vertrouwde kleurstelling van 2018. Grijs is de hoofdkleur, aangevuld met rode en zwarte accenten.

2020 moet sowieso in alle opzichten een ander jaar worden dan 2019. Ook op sportief gebied was het immers geen goed jaar met P9 bij de constructeurs. De coureurs reden elkaar bovendien herhaaldelijk in de wielen, maar zouden inmiddels de neuzen dezelfde kant op hebben gezet, waardoor zowel Kevin Magnussen als Romain Grosjean mocht blijven.

Haas F1 hintte eerder al naar het teruggrijpen naar de oude livery met een tweet met daarin een video waarin een overwegend grijze truck van het team bestickerd werd.

3 reacties

    Live Kijk de alternatieve Grand Prix van Vietnam