Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Haas F1 presenteert nieuwe naam en titelsponsor

Haas F1 staat in 2023 weer op de Formule 1-grid met een nieuwe titelsponsor. Dat maakte het team in de Verenigde Staten bekend.

Haas F1 ging per 2022 door het leven zonder titelsponsor, nadat de wegen met Uralkali nog voor de start van het huidige seizoen scheidden. Dit vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De noodzaak van het aantrekken van een nieuwe hoofd- en titelsponsor was er niet direct, maar dat betekent niet dat er geen zoektocht gedurende het seizoen heeft plaatsgevonden. Met resultaat. Vanaf 2023 gaat het Amerikaanse team door het leven als het MoneyGram Haas F1 Team. MoneyGram is een toonaangevend bedrijf in online transacties. Teameigenaar Gene Haas is zeer content met de deal. "Sinds ons debuut in 2016 heeft Haas F1 naam gemaakt als een sterk, flexibel en veerkrachtig team. MoneyGram is met diezelfde eigenschappen actief in het wereldwijde financiële segment. We zijn er klaar voor om die hand in hand te vechten voor de beste resultaten." Haas F1 en MoneyGram tekenden een deal voor meerdere jaren.

1583080607684648960

Introducing the new MoneyGram Haas F1 Team! 🚨 We are thrilled to announce that @MoneyGram will become our new title sponsor for the 2023 season and beyond 🤝 #HaasF1 #MoneyGramDrivesYou pic.twitter.com/miuXJRtB2k — Haas F1 Team (@HaasF1Team) October 20, 2022

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024