Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Haas F1 richt zich nu al volledig op volgend seizoen

Het Amerikaanse F1-team van Haas F1 verlegt de focus nu al naar 2018. Het team is bezig aan haar tweede seizoen in de koningsklasse van de autosport en kent een wisselvallig seizoen. Momenteel staan er 29 punten achter de naam van het team en bezet het de zevende positie in het WK.

Romain Grosjean en Kevin Magnussen maken een moeizaam seizoen door. Sterke races en weekenden worden afgewisseld door complete offdays. Zo werd Grosjean in Oostenrijk nog knap zesde, maar scoorde het team geen enkel punt in Engeland. Teambaas Günther Steiner heeft aan het Deense Ekstra Bladet laten weten dat de focus verlegd is naar het volgende seizoen. " We richten ons volledig op 2018", laat Steiner weten. " Het doorontwikkelen en in productie nemen van de nieuwe onderdelen kost een behoorlijke tijd. Daarom heeft dat voor dit seizoen niet al teveel zin."

Er worden nog wel wat kleine upgrades doorgevoerd aan de Haas, maar grote veranderingen zien we pas volgend seizoen op de nieuwe Haas F1. Het team krijgt dit seizoen nog wel de upgrades van motorleverancier Ferrari en werkt nog altijd aan het oplossen van de remproblemen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi