© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Haas F1 richt zich nu al volledig op volgend seizoen

19 jul. 2017 07:06 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Amerikaanse F1-team van Haas F1 verlegt de focus nu al naar 2018. Het team is bezig aan haar tweede seizoen in de koningsklasse van de autosport en kent een wisselvallig seizoen. Momenteel staan er 29 punten achter de naam van het team en bezet het de zevende positie in het WK.

Formule 1 team Haas F1 richt zich volledig op 2018

Romain Grosjean en Kevin Magnussen maken een moeizaam seizoen door. Sterke races en weekenden worden afgewisseld door complete offdays. Zo werd Grosjean in Oostenrijk nog knap zesde, maar scoorde het team geen enkel punt in Engeland. 

Teambaas Günther Steiner heeft aan het Deense Ekstra Bladet laten weten dat de focus verlegd is naar het volgende seizoen.

"We  richten ons volledig op 2018", laat Steiner weten.

"Het doorontwikkelen en in productie nemen van de nieuwe onderdelen kost een behoorlijke tijd. Daarom heeft dat voor dit seizoen niet al teveel zin." 

Er worden nog wel wat kleine upgrades doorgevoerd aan de Haas, maar grote veranderingen zien we pas volgend seizoen op de nieuwe Haas F1. Het team krijgt dit seizoen nog wel de upgrades van motorleverancier Ferrari en werkt nog altijd aan het oplossen van de remproblemen.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen