Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Haas F1 rouwt om overlijden dierbare collega

Haas F1 rouwt om het overlijden van Martin Shepherd, een gewaardeerde collega en vriend van het team. Het team bracht het nieuws van het overlijden naar buiten op Twitter.

"We denken aan onze vriend en collega Martin Shepherd, die gedurende het afgelopen weekend helaas is overleden. Hij was een geliefd lid van het team met altijd een lach op zijn gezicht en altijd met passie voor het werk dat hij deed. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijden", zo staat op de Twitter te lezen. Shepherd werkte al langere tijd niet meer voor het team, nadat hij in 2019 bij een ernstig motorongeluk onder andere zwaar hersenletsel opliep. Afgelopen weekend bezweek hij alsnog aan de gevolgen van dat ongeluk. RacingNews365 wenst de nabestaanden en de collega's van Shepherd bij Haas F1 veel sterkte.

1384515363614990336

Remembering our friend and colleague, Martin Shepherd, who sadly passed away at the weekend. He was a popular teammate with an ever present smile and a passion for his job in the garage. Our condolences go out to his family and friends at this time. #HaasF1 pic.twitter.com/C0Y2J9kOSC — Haas F1 Team (@HaasF1Team) April 20, 2021

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie