Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Haas F1 showt nieuwe livery VF21

Een echte launch mogen we het misschien niet noemen, maar Haas F1 presenteerde zojuist wel de nieuwe livery waarmee men in 2021 aantreedt in de Formule 1.

Haas F1 kondigde duidelijk aan dat de auto die ze vandaag zouden showen een oude auto is met de nieuwe livery voor 2021. Desondanks was er genoeg te zien, want de kleurstelling week sterk af van de auto van vorig jaar. Wat opvalt is echter dat men in Uralkali, het bedrijf van de familie Mazepin, een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden.

Voor Haas F1 wordt 2021 opnieuw een jaar van overleven. De auto zal niet worden doorontwikkeld, waardoor de auto zoals hij in Bahrein over enkele weken aan de start staart nagenoeg gelijk zal zijn aan die tijdens de afsluitende race in Abu Dhabi. Voor het kersverse duo Mick Schumacher en Nikita Mazepin wordt het een loodzware opgave om met die auto potten te breken.

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender

Presentaties nieuwe F1-auto's 2021 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

RN365 Special
'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'

De RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez wordt op 3 februari onthuld. Red Bull heeft deze winter niet stilgezeten en de nieuwe bolide zal een maximale evolutie zijn van de RB18 waarmee Verstappen vorig jaar kampioen werd, zo schrijft onze technisch F1-analist Paolo Filisetti.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Verstappen velt eerste oordeel over de nieuwe Red Bull-partner Ford