© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Haas heeft geen haast omtrent beslissing toekomst Ferrucci

19 jul. 2018 15:30 René Oudman 0 reacties
Terugkeren hoeft hij niet bij het Formule 2-team van Trident, maar of Santino Ferrucci ook geslachtofferd wordt door het team van Haas moet nog blijken. De 20-jarige Amerikaan maakte zijn eigen belachelijk door tijdens het vorige F2-raceweekend in Silverstone meerdere, achterlijke overtredingen te begaan. Ferrucci is sinds het voorjaar van 2016 als ontwikkelingsrijder verbonden aan het team van Haas.

“We willen eerst alle feiten boven tafel krijgen, wat dat betreft wijkt onze aanpak niet af van hoe we kort na het incident te werk gingen", benadrukt Haas-teambaas Guenther Steiner de werkwijze van zijn equipe omtrent het geval-Ferrucci. "Er komen één op één-gesprekken met alle betrokkenen. We nemen de zaak bijzonder serieus, maar houden onze focus tot en met de zomerstop op de Formule 1."

"Natuurlijk willen we de onderste steen boven krijgen, maar haaste spoed is zelden goed", laat de Italiaanse teambaas weten tegenover Sky Sports. "De Duitse en de Hongaarse Grands Prix hebben op dit moment, logischerwijs, prioriteit.”

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen