Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Haas moet wennen aan strijd met 'grote jongens'

Na de Grand Prix van Australië was iedereen lovend over Haas F1. Het jongste team van de Formule 1 lijkt de zaken echter toch nog niet helemaal op orde te hebben. Teambaas Gunther Steiner geeft dat ruimhartig toe.

Tijdens de Grand Prix van Australië lagen de Haas-bolides op een mooie vierde en vijfde plaats en achteraf sprak iedereen vol lof over het team. Nog eens drie races later staat de puntenteller van Haas slechts op elf punten, allemaal behaald door Kevin Magnussen. Haas-teambaas Gunther Steiner heeft wel een verklaring voor de matige score van het team, zo laat hij tegenover Motorsport.com weten: "We moeten wennen aan de strijd met de grote jongens."

"We moeten dat langzaamaan gaan leren, we zitten namelijk pas in ons derde seizoen. Dat is de realiteit en zeker niet als smoesje bedoeld. W e moeten gewoon nog wat scherper worden. Als dat lukt, zullen we scoren. " Haas-coureur Romain Grosjean schaart zich achter de woorden van zijn teambaas: "De eerste keer tussen de grote mannen is een zware beproeving. Als je dan fouten maakt zoals we in Australië deden, dan krijg je direct de rekening gepresenteerd."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"