Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Haas onthult presentatiedatum nieuwe F1-bolide

Haas trekt op 2 februari de doeken van de nieuwe F1-bolide en wordt zo het eerste team dat het kersverse strijdwapen aan het publiek laat zien. Het Amerikaanse team hoopt zo snel mogelijk weer het middenveld te bestormen.

Hulkenberg Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nee, rustig was het de afgelopen tijd niet bij het team van Haas. Teambaas Guenther Steiner moest vanwege de matige prestaties, Haas eindigde als tiende en laatste in 2023, plaatsmaken voor Ayao Komatsu. Zoals altijd gaat het leven echter weer door in de wereld der Formule 1, want er komt langzaam maar zeker een nieuw seizoen aan. Haas presenteert haar nieuwe bolide op 2 februari, zo maakt het team bekend.

De kersverse teambaas Komatsu temperde recentelijk wel de verwachtingen rond de nieuwe auto. "De auto van '24 is een duidelijke stap, maar ik denk niet dat hij goed genoeg is ten opzichte van de concurrentie. We zijn zo laat begonnen. We hebben het concept ook zo laat veranderd en door de Austin-upgrade hebben we onze middelen een beetje verlegd."

Haas is overigens het eerste team dat daadwerkelijk de 2024-bolide gaat laten zien. McLaren gaf alleen een impressie van de livery, terwijl titelverdediger Red Bull op 15 februari de nieuwe auto aan het publiek presenteert.

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-teamadviseur voorziet problemen in Monaco