Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Haas-teambaas reageert veelzeggend op aankondiging Ocon

Esteban Ocon rijdt volgend jaar voor Haas. Dat kon RacingNews365 zaterdag al melden, maar hoe reageert Haas-teambaas Ayao Komatsu op dat nieuws? De Japanner zegt nog met verschillende coureurs te praten, maar geeft wel een duidelijke hint dat de Fransman volgend seizoen bij het Amerikaanse team rijdt.

Ocon Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

RacingNews365 kon zaterdag melden dat Esteban Ocon de line-up bij Haas compleet maakt voor 2025. Op de donderdag voor de GP van Groot-Brittannië maakte het Amerikaanse team bekend dat Oliver Bearman officieel voor Haas rijdt in 2025. Daar komt dus Ocon nog bij, waardoor het team volgend jaar met een compleet nieuw rijdersduo aan de start verschijnt.

Ocon heeft voor meerdere jaren getekend bij Haas, waarmee hij duidelijk zijn vertrouwen in het team uitspreekt op de lange termijn. De verwachting is dat de overstap van de Fransman nog voor de zomerstop wordt aangekondigd.

Haas wilde nog geen reactie geven op de informatie van deze website en ook het management van Ocon wil niet reageren. Voor de camera van Viaplay gaat Haas-teambaas Ayao Komatsu toch in op de situatie. "Nee, nee, het is nog niet rond", zo reageert de Japanner, waarna hij dat nogmaals herhaalt. Maar komt Haas er dan uit met Ocon, is de volgende vraag. "Nee, nog niet." Ook al wil Komatsu niets bevestigen, hij lijkt met 'nog niet' aan te geven in ieder geval in gesprek te zijn met de Fransman.

De Japanner vervolgde zijn korte verhaal met de volgende woorden: "We praten met verschillende coureurs. Ik weet niet waar dit nieuws vandaan komt. Ik heb geen commentaar."

Bekijk hieronder het gesprek met de teambaas van Haas, Ayao Komatsu!

Ook interessant:

Moet Verstappen Perez nog wel als Red Bull-teamgenoot willen?

In een weekend dat weer uiterst moeizaam verliep voor Red Bull, was het toch weer Max Verstappen die de kastanjes uit het vuur haalde voor de brigade uit Milton Keynes. En Sergio Perez? Tsja...

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Marko neemt voorschot op F1-afscheid Verstappen